Social Media

Social Media

Met social media kan je miljarden mensen bereiken over de hele wereld. Via deze social kanalen kan je content delen met jouw klanten, maar ook doelgericht nieuwe klanten benaderen. Onder social media vallen diverse kanalen, waarbij, Facebook, Instagram, TikTok en linkedIn wel de grootste en bekendste zijn. Omdat er diverse kanalen zijn die weer ieder een bepaalde doelgroep, context en content vertegenwoordigen, kan het lastig zijn om te bepalen welke kanalen nou geschikt zijn voor jouw bedrijf. Samen met onze partner kunnen wij bepalen welke social media kanalen nu interessant zijn en hoe wij die effectief kunnen instellen.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek. Wat zijn de meest potentiële zoekwoorden.

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Ons Portfolio

Social Media Kanalen

Onder social media vallen diverse kanalen. Het meest gebruikte kanaal is die van Meta. Onder Meta vallen de social media kanalen Facebook en Instagram. Voor veel bedrijven zijn dit dé belangrijkst kanalen om bestaande en nieuwe klanten te bereiken. Andere grote socials zijn TikTik, LinkedIn, Pinterest en Youtube. Niet ieder kanaal is geschikt voor jouw bedrijf, Daarom kijken wij altijd wat het doel is en waar de doelgroep zit van jouw bedrijf.

Social Media Content

Voor iedere social media kanaal kan je dezelfde content gebruiken. De banner/uiting maak je op in de verschillenden formaten en je bent klaar om jouw social media content te plaatsen. Maar in sommige vallen gaan dit niet. Want de context is per kanaal verschillend. Zo wil je een Tik Tok filmpje niet op LinkedIn plaatsen. De doelgroep is namelijk verschillend. Het is daarom ook belangrijk op een goede social media strategie te bepalen voor jouw social media content. Om de juiste social media content te plaatsen, moet je ook een social media content planning. Welke (fees)dagen zijn belangrijk en kan je gebruiken om nieuwe content te plaatsen. Om een goede social media planning te maken, werken wij nauw samen met Red Banana. Zij hebben jaren ervaring in het opzetten van een goede social media contentstrategie.

Social Media adverteren

Natuurlijk kan je op al deze social media kanalen ook adverteren. Voor diverse bedrijven doen wij adverteren op Facebook. Wij zetten diverse campagnes op het bereik en conversies te verhogen. Op alle andere social media kanalen kan je ook adverteren, maar dit doen wij samen met onze partner Red Banana. Zij zijn specialist op het gebied van social media.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!