SEA Specialist

SEA Specialist

Met meer dan 10 jaar online marketing ervaring en met ruim 7 jaar Google Ads ervaring weten wij inmiddels alle valkuilen wat Google Ads met zich meebrengt. Wij kunnen ons dan oprecht zeggen dat wij een sea specialist zijn. Niet alleen door de jarenlange ervaring, maar ook door de kanalen die wij inzetten. Zo hebben wij voor talloze bedrijven succesvolle search en shopping campagnes opgezet. Maar een sea specialist is meer dan alleen search en shopping, maar ook display en Youtube. Verder kijken wij ook verder dan alleen Google Ads. Wij helpen bedrijven ook met het opzetten van Google Analytics en andere vraagstukken omtrent data.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagne worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

SEA Expert

Wanneer ben je een SEA specialist? Een vraag die je niet zomaar kan beantwoorden. Wat belangrijk is om een goed oordeel te geven over een bureau of freelancer is om eerst te kijken naar het portfolio. Welke bedrijven worden door de sem expert geholpen, welke doelstellingen zijn behaald en vooral welke onderdelen va SEA zijn toegepast. Het kan bijvoorbeeld voorkopen dat een partij zich volledig focust op alleen Shopping.

ADoptimizr heeft ervaring met diverse kanalen. Zo doen wij al jaren campagnes opzetten voor Search en Shopping. Daarnaast wordt ook weleens Microsoft Ads vergeten, terwijl die in sommige branches een aanzienlijk aandeel heeft.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!