Performance Max

Performance Max

Google Ads blijft zich verder ontwikkelen met nieuwe functies. Nu is het mogelijk om Performance max campagnes op te stellen. Met Performance max kan jij in één klap om alle Google kanalen adverteren! Dat wil zeggen dat jij geen aparte search, display, YouTube of shopping campagne moet opzetten. Dit klink natuurlijk allemaal fantastisch en makkelijk, maar dat is het niet. Het is namelijk van belang dat je de juiste campagnes opzet met een goed structuur. Wie wil je wel targetten en wie en welke producten of diensten, kortom, met het opzetten en optimaliseren van Performance max campagnes komt nog heel veel bij kijken.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Performance Max opzetten

Bij het opzetten van een Performance Max campagne komt heel wat bij kijken. Dit gaat namelijk net wat anders van bij de ‘reguliere’ search en shopping campagnes. In een campagne  kan je één of meerdere itemgroepen aanmaken. Verder moet je nog gaan bepalen welke doelgroepsignalen jij gaat gebruiken, oftewel wie krijgen deze advertenties te zien? Bij het opzetten van een Performance Max campagne is het van belang dat je een goede structuur maakt. Wij gaan altijd met de klant in het gesprek om te achterhalen wie jouw doelgroep is en welke producten en dienzeten zij verkopen, Zo kunnen wij een goede campagnestructuur opzetten voor de Performance Max campagnes.

Performance Max uitbesteden

Performance Max kan je hele snel opzetten, maar heeft ook heel veel instellingen waar je rekening mee moet houden. Wij zien ook hele bedrijven die eerste zelf zijn gestart met het opzetten van de campagne, maar later toch alles willen uitbesteden. ADoptimizr heeft ruime ervaring in het opzetten en optimaliseren van Performance Max campagnes. Daarnaast kunnen wij ook alle andere Google Ads campagnetypes opzetten. Want wij geloven niet enkel in een strategie. Zoek jij een betrouwbaar bedrijf waar jij jouw Performance Max campagnes wilt uitbesteden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!