Over Mij

Ruim 7 jaar SEA Expert

Mijn naam is Bart van de Casteel en ik ben geboren en getogen in het Noord-Brabantse Roosendaal. In 2010 ben ik begonnen als online marketeer bij een kantoormeubel bedrijf. Bij mijn toenmalige werkgever was ik dus verantwoordelijk voor alle kanalen zoals, seo, email, social en dus ook sea. Al snel kreeg ik door dat sea voor mij was weggelegd. Wat mij altijd een enorme kick geeft, is dat je met sea heel snel resultaat kunt halen. Met letterlijk een druk op de knop kun je in één keer zoveel mensen direct bereiken. Of je nu een eenmanszaak of multinational bent, het speelveld is voor beide bedrijven hetzelfde.

Vrienden vroegen mij of ik ze kon helpen met Google Ads en dat deed ik graag. Uiteindelijk zei een vriend tegen mij dat ik maar eens naar de KvK moest gaan en mij moest laten inschrijven. Op 2 maart 2020 was het eindelijk zover! ADoptimizr is geboren! In een zeer bizarre tijd ben ik gestart. Corona was net in Nederland en 2 weken later ging heel Nederland in lockdown. Na een paar maanden kreeg ik al steeds meer klanten en ging er ook meer tijd inzitten. Inmiddels werk ik nu nog part time bij een marketing bureau. Zo blijf ik ook nog op de hoogte van de laatste Google Ads ontwikkelingen en die kan ik dan weer toepassen op de accounts van mijn klanten.

In ruim 7 jaar tijd heb ik Google Ads zien veranderen. Waar je eerst nog exact kon adverteren op een zoekwoord, neemt Google dat nu niet meer zo nou. Waar je eerst nog alleen op CPC kon adverteren, gaat Google nu de biedingen voor jou doen. De komende jaren zal Google Ads blijven ontwikkelen en is het daarom van belang om dagelijks bezig te zijn met Google Ads. Bent u op zoek naar iemand die jaren ervaring heeft en dagelijks aan de knoppen wil zitten? Dat bent u bij ADoptimizr bij het goede adres!

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!