Microsoft Ads

Microsoft Ads

Niet alleen Google heeft advertentiemogelijkheden, maar ook de zoekmachine Bing van Microsoft heeft deze mogelijkheid. Voorheen heette dit Bing Ads, maar dit heet nu Microsoft Ads.

Met Google Ads Search is het mogelijk om miljoenen klanten te bereiken. Adoptimizr heeft jaren ervaring met het opzetten van Google Ads Search campagnes. Bij search campagnes is het van belang om te onderzoeken welke zoekwoorden nu belangrijk zijn. Om erachter te komen welke zoekwoorden nu het beste bij uw bedrijf passen, doen wij een zoekwoordenonderzoek. Hierbij beginnen wij altijd met zoekwoorden die het snelste het meeste rendement opleveren, oftewel het low hanging fruit. Hier wordt de basis gelegd om het aantal zoekwoorden verder uit te breiden. Er zijn tal van mogelijkheden met Google Ads Search en daarom is dit de ideale start om online te groeien.

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Microsoft Ads Uitbesteden

Wij kunnen alle SEA kanalen opzetten en optimaliseren. Maar misschien wilt u alleen Microsoft Ads uitbesteden aan ons. Dat is natuurlijk geen probleem. Samen gaan wij kijken wat de benodigde targets en strategie zijn op Microsoft Ads succesvol in te zetten. Wij kijken welke kanalen voor jouw bedrijf geschikt zijn. Starten wij eerst met Microsoft search campagnes of kunnen wij ook al starten met Microsoft Shopping gen Microsoft Display. Vervolgens nemen wij alles in beheer en zorgen wij ervoor dat de campagnes draaien en worden geoptimaliseerd. Wij blijven in nauw contact, om zo kort op de bal te zitten en alle campagnes te optimaliseren.

Microsoft Ads Specialist

Een Google Ads specialist is ook niet direct een Microsoft Ads Specialist. Natuurlijk zijn er veel overeenkomsten tussen deze twee partijen, maar er zijn ook een aantal verschillen. ADoptimizr heeft al jaren ervaring in het opzetten en optimaliseren van Microsoft Ads. Wij hebben ook de Microsoft Advertising Certified Professional behaald. Dit betekent dat je alle facetten van Microsoft beheerst en deze ook kan toepassen in de praktijk. Dus ben jij nog opzoek naar ene Microsoft Ads specialisten, neem dan nu contact met ons op.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!