Google Ads Training

Google Ads Training

ADoptimizr heeft jaren ervaring met het opzetten en optimaliseren van diverse Google Ads en Bing Ads campagnes. Veel bedrijven willen ook beginnen met Google, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Wij kunnen u helpen door middel van een exclusieve Google Ads Training. Bedrijven die op het punt staan om te starten met Google Ads helpen wij wegwijs door de diverse mogelijkheden van Google Ads. Aan het einde van de training weet u welke mogelijkheden er zijn en heeft u zelf al uw eerste campagne live gezet. Naast de starters verzorgen wij ook trainingen of sparringsessies met bedrijven die al met Google Ads werken. Voor deze bedrijven verzorgen wij een deep dive in bijvoorbeeld Google Search en Google Shopping. Welke functionaliteiten worden nog niet benut of welke mogelijkheden zijn er om de doelstellingen te realiseren

Plan van Aanpak

Stap voor stap werken naar het optimale resultaat

Onderzoek

Keyword en marktonderzoek

Target

Diverse campagnes worden opgezet om potentiële klanten te targeten

Optimalisatie

Campagnes worden constant geoptimaliseerd om het juiste rendement eruit te halen.

Sit back and relax

De conversies gaan omhoog

Google Shopping en Google Search Training

Google Ads heeft zoveel mogelijkheden dat het lastig kan zijn om te starten. Daarom bieden wij een Google Ads cursus en training om alles van Google Ads te leren. Er zijn diverse mogelijkheden binnen het advertentieprogramma van Google, maar de belangrijkste zijn search en shopping. Search richt zich op tekstadvertenties en shopping op producten. Neem contact met ons ons op voor een op maat gemaakte Google Ads training.

Google Ads Cursus

ADoptimizr biedt diverse cursussen voor Google Adwords. Wellicht wilt u alleen alles weten voor Google Shopping of je meer weten over de mogelijkheden van advertenties en extensies. Neem contact met ons op wat de mogelijkheden zijn en wij zullen een cursus samenstellen die bij u past.

Ons Portfolio

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!